Ook genoeg van

partijdige pers?

ontdek PAL:

onafhankelijke media

nieuws zoals het hoort

nu eerste maand gratis

Bij PAL vind je geen politiek-correcte berichtgeving, maar objectieve en onafhankelijke journalistiek. We bieden je de feiten, zonder een verstorende woke-agenda.

Vrijheid van meningsuiting gegarandeerd

In tijden waarin de vrijheid van meningsuiting steeds meer onder druk staat, is PAL de nieuwssite om te volgen. Wij geloven in het recht op vrije, kritische media.

Veiligheid en stabiliteit voorop

Met PAL blijf je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen rond veiligheid en stabiliteit in Vlaanderen. Wij houden je op de hoogte zonder sensatie of bangmakerij.

Het gehele politieke spectrum

PAL brengt deontologisch correcte journalistiek: zonder verborgen vooringenomenheid, zonder politieke framing en zonder de lezer te betuttelen als kinderen.

Volledig onafhankelijke reportages

Niet alleen peilingen kan PAL zelf uitvoeren via barometer.be, ook zijn we als een van de weinige media sterk aanwezig in de parlementen.

Profiteer nu van één maand gratis

Steun het vrije woord en probeer PAL de eerste maand gratis uit en ervaar zelf de kwaliteit van onze onafhankelijke berichtgeving.

De eerste maand wordt géén abonnementsgeld afgeschreven, daarna betaal je slechts € 9 per maand en kun je je abonnement maandelijks opzeggen.

Aan deze actie kan maar één keer worden deelgenomen.