Video

PAL in de Wetstraat

Elke week trekken we naar de Wetstraat om er enkele van onze politici aan de tand te voelen. Maar evengoed trekt een congres hun aandacht.

Meest bekeken video’s

Omdat ook wij ‘clicks’ en ‘views’ wel weten te waarderen, lijsten we hier voor u onze 10 meest bekeken video’s aller tijden op. Veel kijkplezier!


Interviews

Met enige vertraging plaatsen we hier de video’s van onze interviews. De eerste maand zijn ze exclusief voorbehouden voor onze abonnees.


Columnisten in beeld

De huiscolumnisten van ’t Pallieterke. Wanneer bij de column een video hoort, dan is die hier terug te vinden. En uiteraard ook bij het artikel zelf.


Veiligheid

Veiligheid, justitie, defensie, weerbaarheid… mensen maken zich zorgen en belangrijke thema’s, die elders al eens vergeten durven worden, komen in deze lijst allemaal aan bod.


Vrijheid

1984 is niet meer veraf en dat heeft u intussen geweten. In deze reeks video’s behandelen we het thema vrijheid in al haar facetten: vrijheid van meningsuiting, privacy, regelneverij…


PAL Erop

PAL Erop was meer dan een halfjaar het vlaggenschip van PAL Cast. Wekelijks bokste de redactie onder leiding van presentator Stijn Derudder een programma in elkaar gebaseerd op ’t Pallieterke van die week. U vindt ze allemaal hieronder terug.


Een Kwestie van Geloof

Met de wekelijkse podcast Een Kwestie van Geloof gingen podcasthost Stijn Derudder en de Nederlandse theologe Sonja Dahlmans wekelijks dieper in op christenen in de wereld en geloof en religie in het algemeen.