Binnenland politiek

Klacht wegens racisme tegen directeur-generaal van War Heritage Institute

Kristof Luypaert

Er is een klacht bij Unia ingediend tegen Michel Jaupart, de directeur-generaal ad interim van het War Heritage Institute (WHI). De klacht komt van een van zijn Facebookvrienden en maakt gewag van ‘aanzetten tot haat en racisme tegen Vlamingen'. In een reactie ontkent Jaupart dat het zou gaan om aanzetten tot haat of racisme. Hij ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Kristof Luypaert (1976) is criminoloog (UGent). Als ex-politiecommissaris en onderzoeksjournalist volgt hij de thema's justitie, politie, misdaad en criminaliteit op de voet. Ook het leven in en rond de Wetstraat kent nog weinig geheimen voor hem.

Delen