Exclusief voor abonnees

Mister Michel (5)

Gille Van Binst

De carrière van Michel Verschueren leest als een trein. Vandaag: de transfer van Marc Degryse van Club Brugge naar Anderlecht. We schrijven 1989. “Die transfer was geen sinecure”, aldus Mister Michel. “De blauw-zwartsupporters wilden 'Marcske' overal, maar niet in Brussel. Constant Vanden Stock was een zeer voorzichtig zakenman en voetbalkenner. Zijn investeringen waren altijd berekend, ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Deze Vlaams-Brabander heeft meer dan 10 seizoenen RSC Anderlecht op de teller, maar kende ook rijkgevulde jaren bij Club Brugge en Toulouse. Een trofeekast met nationale en internationale prijzen, nooit verlegen om een straf verhaal en vandaag een pen zo scherp als diens rechterbeen in de jaren '70.

Delen