Liepen De Morgen, Mahdi en VSSE in val van Iraanse geheime diensten met valse 'geruchten' over echtgenoot Darya Safai?

Foto: Darya Safai. Liepen De Morgen, Mahdi en VSSE in val van Iraanse geheime diensten met valse 'geruchten' over echtgenoot Darya Safai?

Exclusief voor abonnees

N-VA veroordeelt aanwezigheid EU op inauguratie Iraanse president

Pieter Van Berkel

De N-VA is niet te spreken over het feit dat Europese Unie een officiële delegatie naar de inauguratie van de nieuwe Iraanse president Ebrahim Raisi stuurde. Hoewel er geen Belgische diplomaat aanwezig was, zou premier De Croo de nieuwe president Raisi volgens Iraanse staatsmedia wel gefeliciteerd hebben. De kersverse president van Iran, Ebrahim Raisi, is ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen