Des Moines, Iowa / USA - August 10, 2019: United States Senator and Democratic presidential candidate Kamala Harris greets supporters at the Iowa State Fair political soapbox in Des Moines, Iowa.

Exclusief voor abonnees

Hoe zou het nog met Kamala zijn?

Jurgen Ceder

De zoo van Bellewaerde noemde zelfs een pasgeboren giraf naar haar. Het enthousiasme over de verkiezing van Kamala Harris als eerste zwarte (eigenlijk ook half Indisch) en vrouwelijke vicepresident van de VS was ook in de Vlaamse pers groot, bijna zo groot als de vreugde over het verlies van Trump. Diezelfde pers is de jongste ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen