- Ontmoeting tussen CEO van Tesla Elon Musk, Vlaams minister-president Geert Bourgeois en Vlaams ministers Annemie Turtelboom, Philippe Muyters en Ben Weyts - Rencontre entre le CEO de Tesla Elon Muse et le Ministre Président flamand Geert Bourgeois et ses ministres Annemie Turtelboom, Philippe Muyters et Ben Weyts 25/9/2015 pict. by Didier Lebrun © Photo News

Exclusief voor abonnees

Links-liberale aanvallen op Elon Musk

Zoals te verwachten viel, kreeg Elon Musk, de rijkste man op deze planeet, de weldenkende links-liberale pers tegen zich nadat hij aankondigde socialemediaplatform Twitter over te nemen. “Een gevaar voor de democratie, een instrument voor eigen gewin, …” Zelfs de anders niet altijd politiek correcte financiële pers ging in de aanval. Veel van die kritiek ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Angélique Vanderstraeten voor alle expertise van bank- en financiewezen tot de grote trends in de wereld van de economie.

Delen