Shutterstock

Exclusief voor abonnees

Abortuskwestie: moedig Hooggerechtshof in de VS herstelt de democratie

Jurgen Ceder

In heel wat commentaren - en blijkbaar ook in de perceptie die is ontstaan bij heel wat Vlamingen - overheerst het beeld van een groepje oerconservatieve rechters dat zijn wil heeft opgelegd aan de samenleving. In feite is het omgekeerde gebeurd. Het enige wat het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft beslist over abortus is dat het daarover ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen