PS chairman Elio Di Rupo, PVDA - PTB spokesman Raoul Hedebouw, PVDA - PTB chairman Peter Mertens and Former Walloon Minister President Paul Magnette pictured during negotiations to form a new Walloon Government, Tuesday 11 June 2019 in Namur. Today a second round of meeting starts with the PTB. BELGA PHOTO BENOIT DOPPAGNE

Binnenland politiek

Wat als 2024 het jaar van de onafhankelijkheid zou worden… voor Wallonië?

Gastauteur

Herhaaldelijk wordt voorspeld dat Vlaanderen de oorzaak zal zijn van het uiteenvallen van België, omwille van zijn ‘egoïsme’, ‘nationalistische impuls’ en de opkomst van het Vlaams Belang. Daarbij analyseert men tot op de millimeter nauwkeurig hoeveel zetels de N-VA en het Belang in 2024 in het Vlaams Parlement en in de Kamer zullen krijgen. Bestaat ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Delen