Duitsland zal het ontkennen van oorlogsmisdaden en genocide strafbaar stellen
Exclusief voor abonnees

Vertrouwen in Duitse overheid op absoluut dieptepunt

Piet Van Nieuwvliet

Jaarlijks wordt in opdracht van de Duitse Ambtenarenbond (Deutscher Beamtenbund) door het opinie-instituut Forsa gepeild naar het vertrouwen van de Duitse burgers in politiek en overheid. Uit de resultaten van dit jaar blijkt dat twee derde van de ondervraagde Duitsers denkt dat de overheid haar taken niet aan kan. Slechts 29 procent heeft nog vertrouwen ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen