Exclusief voor abonnees

Fernand Huts brengt Vlaamse impressionisten en expressionisten naar Engeland

Pieter Van Berkel

“Eigenlijk hebben de Vlamingen de Engelsen leren schilderen” Terwijl de Amerikanen dankzij de Antwerpse topondernemer Fernand Huts op dit moment kennismaken met onze Vlaamse meesters uit de 15de, 16de en 17de eeuw, leren hun aanverwanten dichter bij ons thuis - de Britten - de Vlaamse impressionisten en expressionisten kennen. Van het textuurrijke licht- en schaduwspel ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen