Exclusief voor abonnees

Kan DeSantis de Republikeinen verlossen van Trump?

Jurgen Ceder

De Republikeinse partij heeft bij de tussentijdse verkiezingen minder overtuigend gewonnen dan verwacht. President Biden zag de uitslag zelfs als een overwinning. Ook de Vlaamse media konden hun opluchting niet verbergen. In conservatief Amerika is men echter minder aangeslagen dan je zou denken. Integendeel, heel wat rechtse commentatoren waren tevreden over de boodschap die de ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen