INTERVIEW. Robrecht Bothuyne (cd&v) over stikstofcrisis: "Wij willen helemaal niet dat de Vlaamse regering valt"

Robrecht Bothuyne. Photo News

Binnenland politiek

PAL CAST. Robrecht Bothuyne (cd&v): “Het bestaan van een groene partij is een fout van de geschiedenis”

Stijn Derudder

Vlaams Parlementslid en cd&v-ondervoorzitter Robrecht Bothuyne vindt het een “spijtige zaak” dat het ACV zijn voorzitter Marc Leemans zal ontslaan, zodat die laatste op brugpensioen kan. Daarnaast maakt Bothuyne zich sterk dat cd&v het klimaatthema zal heroveren op de groenen, van wie hij zich afvraagt waarom ze eigenlijk in het parlement zitten.

Het gesprek van onze journalist Anton Schelfaut met Bothuyne vond plaats vlak voor Jan Jambon eindelijk kon meedelen dat er een stikstofakkoord was binnen de Vlaamse regering.

Beluister hieronder het gesprek met Robrecht Bothuyne, surf naar palcast.be of zoek op Spotify of Apple Music naar ‘PAL CAST’.

Lees hier het volledige interview met Robrecht Bothuyne:

https://redactie.palnws.be/2023/03/robrecht-bothuyne-cdv-het-bestaan-van-een-groene-partij-is-een-fout-van-de-geschiedenis/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

1 gedachte over “PAL CAST. Robrecht Bothuyne (cd&v): “Het bestaan van een groene partij is een fout van de geschiedenis””

  1. De samenzweerders hadden een partij nodig om het CORDON tegen VB op te starten, want de ruggengraatloze poliZiekers durfden niet na hun afstraffing in de verkiezingen. Dus zij hebben er minstens even veel schuld aan als al de rest

Plaats een reactie

Delen