Vraag van de Week: Vreest u dat de democratie in gevaar komt door extreme religie?

Protest tegen neutraliteit in het onderwijs. Belga

PAL CAST

PAL CAST. “Groen is de politieke arm van woke”, vertelt auteur Paul Boonefaes

Stijn Derudder

Woke is een fenomeen dat zowat elke dag de gemoederen doet beroeren. De fractie Identiteit en Democratie in het Europees Parlement, waar het Vlaams Belang deel van uitmaakt, organiseerde onlangs een conferentie rond woke. En deze week gingen Antwerps burgemeester Bart De Wever en Vlaams minister Benjamin Dalle in Terzake in debat over woke en de aanstelling van Dalilla Hermans als trajectcoördinator om de kandidatuur te leiden van Brugge om culturele hoofdstad van Europa te worden in 2030. We spraken over die onderwerpen met auteur, en expert over woke, Paul Boonefaes die ook een van de sprekers was op die conferentie van de ID-fractie.

Beluister hieronder de podcast, surf naar palcast.simplecast.be of zoek naar ‘PAL CAST’ op Spotify of Apple Music.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

4 gedachten over “PAL CAST. “Groen is de politieke arm van woke”, vertelt auteur Paul Boonefaes”

  1. Nochtans in een groene onderstroom in een democratie nodig, maar niet het soort “groen” waar we in 1999 en nu sedert 2019 mee geconfronteerd worden: dogmatisch en meer bezeten met het economische profitariaat in te voeren dan met de natuur.

  2. Groen en pvda zijn extreem-links. Altijd geweest. Iedere groene zou dan ook zo betiteld moeten worden door iedereen die al jaren gratuit door hen als extreem-rechts worden weggezet.

Plaats een reactie

Delen