‘De Roze Leeuw’ richt Vlaamse afdeling op: “Groot draagvlak in Vlaanderen”

De Roze Leeuw. Facebook

Binnenland politiek

Bart Somers legt mandaat als minister neer | PAL X

PAL

X is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


06/11/2023 – 17:30

Vlaams viceminister-president Bart Somers (Open Vld) legt zijn mandaat neer. In een verklaring op X legt hij uit dat hij zich gaat richten op zijn burgemeesterschap in Mechelen. Hij geeft onmiddellijk aan ook voor de volgende legislatuur kandidaat-burgemeester te zijn. Bovendien zou hij met zijn vertrek plek willen vrijmaken voor verdere vernieuwing binnen Open Vld.


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/11/klimaatgroep-just-stop-oil-vernielt-glas-voor-schilderij-moderne-suffragettes-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




5 gedachten over “Bart Somers legt mandaat als minister neer | PAL X”

  1. Nog een rat die het zinkende schip verlaat. Doet mij denken aan die Italiaanse kapitein die zijn schip op de klipper voer….cobardo! Laat Mechelen met rust, ze hebben u daar niet nodig, tenzij ge nog wat vluchtelingetjes en nooit-geïntegreerden gaat pampereren en dus enkel aan jouw geldbuidel denkt. Blauwe verrader!

  2. Somers kiest niet voor vernieuwing binnen de VLD maar voor zijn carrière. Een nieuw Vlaams ministerschap is immers veel twijfelachtiger dan een links burgemeesterschap met de Groenen.
    De globale schuld in Mechelen is bij de hoogste in Vlaanderen in Mechelen.. Daartegenover is het inkomen van Somers, nu als burgemeester en parlementslid, zelfs nog wat hoger dan dat als Vlaams minister.
    Het communicatiebureau van de VLD en de media verkopen de carrièreplanning van de VLD-ministers, die ontslag nemen, als dienstbaarheid aan de burgers.
    Iets te doorzichtig allemaal.
    Wie is de volgende?

  3. Als de globale schuld in Mechelen tot de hoogste in Vlaanderen behoort zullen de Mechelaars dat wel in hun geldbeugel voelen. Als ze dan nog voor SSomers kiezen zullen ze de miserie alleen aan zichzelf te wijten hebben.

Plaats een reactie

Delen