Huis van Afgevaardigden opent impeachmentonderzoek naar Biden | PAL TWEETS

Biden zou volgens de Republikeinen zijn contacten misbruikt hebben om zijn zoon Hunter te helpen. Photonews

Binnenland politiek

Vraag van de Week: Overweegt u op FVD te stemmen bij de Europese verkiezingen?

PAL

De Nederlandse politieke partij Forum voor Democratie (FVD) van Thierry Baudet zal in 2024 ook in Vlaanderen opkomen voor de Europese verkiezingen. De partijleider hoopt dat de Nederlandse en Vlaamse verkozenen van zijn partij in het Europees Parlement een “anti-globalistische coalitie” zullen vormen. Hij heeft ook de ambitie om de grootste ledenpartij van Vlaanderen te worden. Overweegt u om op FVD te stemmen?

Forum voor Democratie zou concurrentie kunnen zijn voor het Vlaams Belang en die partij reageerde dan ook weinig enthousiast op de aankondiging van Baudet vorige week. “Op een moment dat de Vlaamse, rechtse stemmen samen zo hoog scoren, wil hij ze hier komen verdelen”, reageerde Tom Van Grieken. Baudet zelf zegt dat FVD op Europees niveau toch verschilt met Vlaams Belang: “Wij willen de echte ontmanteling van Europa”, reageerde hij bij PAL.

Deze vraag is afgesloten. Bekijk hieronder de resultaten.

https://palnws.be/2023/11/uw-mening-dat-fvd-ook-in-ons-land-een-europese-lijst-indient-zorgt-enkel-voor-versplintering/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




11 gedachten over “Vraag van de Week: Overweegt u op FVD te stemmen bij de Europese verkiezingen?”

  1. Weer een typisch verhaal van de Hollander, die over de kop van de Vlaming probeert te kruipen. Het klopt wel dat Vlaanderen behoefte heeft aan een conservatieve partij, die ten volle kiest voor de cultuurstrijd en het behoud van onze vrijheden.

  2. Thierry Baudet, is dat niet die halve zool die in buitenaardse reptielen gelooft? Nee dank u, ik blijf Vlaams Belang stemmen. En als ik toch ooit geschifte fantasten aan de macht wil dan stem ik wel op Groen.

  3. Wij hebben de enige echte partij waarop je best stemt is het VB. De andere partijen zijn ofwel op sterven na dood of ze heulen die stervenden achterna en verdedigen het grootkapitaal en niet de burger.

  4. Katharina. Vlaanderen telt tot nader order alleen coalitiepartijen. Anno 2019 haalden voor het Vlaams parlement: N-VA 24,8 % en het VB 18,5 %. Ondertussen heeft Bart Dewever zijn concept confederalisme afgevoerd. En vermits het proportioneel kiesstelsel de polititieke stilstand garandeert kubnnen de Walen op hun beide oren slapen. In de rubriek hiernaast een quote van Lode Vereeck:”Walen werken met minder en minder lang”. Wie zijn dan de dommeriken?

Plaats een reactie

Delen