Australië. Foto Shutterstock.

Australië. Foto Shutterstock.

Asiel en Migratie

Australië wil legale migratie halveren

Piet Van Nieuwvliet

Hoewel de hoofdlijnen van het Australische migratiemodel overeind blijven, wil de regering met sommige maatregelen inzetten op minder migratie. Op maandag 11 december publiceerde de regering haar ‘nieuwe visie’ op haar migratiemodel. Het Australische model dat migranten op het Australische grondgebied toelaat als ze voor de Australische arbeidsmarkt een meerwaarde betekenen, wordt door sommige Vlaamse ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen