foto ter illustratie: Belga

Asiel en Migratie

Helft van Finnen wil einde aan élke migratie

Piet Van Nieuwvliet

Een recente peiling georganiseerd door de Finse denktank Suomen Perusta Foundation toont aan dat de Finnen het hebben gehad met migratie en asielverlening. Ongeveer de helft van de ondervraagden wil dat Finland stopt met het binnenlaten van asielzoekers en wenst dat de Finse overheid in plaats daarvan investeert in steun aan vluchtelingencentra in het buitenland. ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen