Klein Kasteeltje (foto: PHOTONEWS)

Asiel en Migratie

Migratie zal de bevolkingssamenstelling grondig veranderen

Julien Borremans

Is België vol? Binnen de huidige Belgische context zal migratie blijven toenemen, en dus ook de bevolkingsgroei. Migratie zal de bevolkingssamenstelling grondig veranderen. Dat bevestigt zelfs het Planbureau. Dat proces is in volle gang. Om het migratiedebat te counteren, wordt gesuggereerd dat de toevloed veel minder stuurbaar is dan gedacht. Superdiversiteit wordt als onontkoombaar geacht. ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Julien Borremans is niet alleen actief in het onderwijs, maar hij is daarnaast ook een zeer actief publicist op verschillende media. Onderwijs, Brussel, politiek en zoveel meer onderwerpen kunnen zijn interesse wekken.

Delen