Duitse bondskanselier Olaf Scholz (Photonews)

Internationale politiek

OPINIE. Drieu Godefridi: Duitsland versmacht Europa

Drieu Godefridi

In een EU-rapport, waar de Financial Times een kopie van heeft ontvangen en dat volgende week wordt gepubliceerd, schat de Europese Commissie dat Europa vanaf 2031 jaarlijks 1.500 miljard euro zal moeten investeren om de doelstelling voor het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen met 90 procent tegen 2040 te kunnen halen. 1.500 miljard per ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Drieu Godefridi is ondernemer en essayist. Hij heeft een dozijn essays gepubliceerd, waaronder De Groene Utopie, dat in een dozijn talen is vertaald. Hij levert regelmatig bijdragen aan het Gatestone Institute (New York), 't Pallieterke, Atlantico (Parijs), Contrepoints, Dreuz en Pan (Brussel).

Delen