De leuze 'From the river to the sea, Palestine will be free' werd geprojecteerd op Big Ben (X)

Internationale politiek

OPINIE. Jurgen Ceder: “De islam als splijtzwam in de Britse politiek”

Jurgen Ceder

In 2022 werd Sir David Amess, parlementslid voor de Conservatieve Partij van het VK, vermoord tijdens zijn dienstbetoon in een kerk. De dader, moslimextremist Ali Harbi, stak hem 21 keer met een mes. Amess bleek op een lijst te staan van politici die Harbi wilde vermoorden omwille van hun standpunten inzake het Midden-Oosten. Amess was ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen