COLUMN. Arthur Van Amerongen: “De kroketten in het restaurant zijn aan de kleine kant”

Arthur Van Amerongen schrijft over de Vlaming en zijn eten. Foto: Shutterstock/Koos Breukel

Weekblad 't Pallieterke

COLUMN. Arthur Van Amerongen: “De kroketten in het restaurant zijn aan de kleine kant”

Arthur van Amerongen

Wat mist een Vlaming het meest als hij in den vreemde woont? In eerste instantie denk ik dan aan klassiekers als tomaat-garnaal, mosselen met friet, stoemp, witlof met ham uit de oven, paling in ’t groen, waterzooi, neuzekes uit Gent, hopscheuten en natuurlijk garnaalkroketten. Belgische wafels zette ik bewust niet in het lijstje, want die ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Delen