COLUMN. Tommaso Bordoni over zijn samenwerking met ‘Wolf of Wall Street’ Jordan Belfort: “Op zakelijk vlak heb ik van hem vooral geleerd hoe het níét moet”

Bordoni met Mike Tyson/ Jordan Belfort. Foto: Instagram/Photonews

Weekblad 't Pallieterke

COLUMN. Tommaso Bordoni over zijn samenwerking met ‘Wolf of Wall Street’ Jordan Belfort: “Op zakelijk vlak heb ik van hem vooral geleerd hoe het níét moet”

Tommaso Bordoni

Een van mijn meest tot de verbeelding sprekende klanten was Jordan Belfort, beter bekend als ‘The Wolf of Wall Street’. In deze column vertel ik hoe ik hem in 2018 leerde kennen, welke avonturen we samen hebben beleefd en welke zakelijke lessen ik van hem heb geleerd. Ik was op stap geweest in het mooie ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Kleermaker Tommaso Bordoni werd in Vlaanderen enkele jaren geleden wereldberoemd dankzij zijn deelname aan ‘Jonge Wolven’. Velen onder u zullen hem wellicht kennen van het interview dat afgelopen zomer in uw favoriete weekblad verscheen.

Delen