Massale fraude bij Nigeriaanse verpleegsters

Fraude bij Nigeriaanse verpleegkundigen. Foto: Shutterstock

Asiel en Migratie

Massale fraude bij Nigeriaanse verpleegsters

Piet Van Nieuwvliet

Honderden verpleegsters en vroedvrouwen, afkomstig uit Nigeria en momenteel aan de slag in de gezondheidssector in het Verenigd Koninkrijk, zouden deelgenomen hebben aan een geval van massale examenfraude vooraleer ze naar het Verenigd Koninkrijk werden gebracht. Opnieuw een schandaal waarmee de zeloten van de pro-migratielobby liever niet worden geconfronteerd, omdat het de perceptie van de ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen