De opmars van de elektrische wagen lijkt gestuit

Elektrische wagens. Foto: Belga

Weekblad 't Pallieterke

De opmars van de elektrische wagen lijkt gestuit

Jurgen Ceder

Tesla heeft het eerste kwartaal van 2024 heel wat minder auto’s verkocht dan verwacht. Tegenover het vorige kwartaal daalde de verkoop met 20 procent. De Chinese concurrent op de EV-markt (elektrische voertuigen), BYD, verloor in die periode zelfs 40 procent. Sommigen speculeren erop dat dat slechts een tijdelijke terugval is en dat de triomfantelijke opmars ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen