Jonathan Haidt (jonathanhaidt.com, foto door Jayne Riew)

Weekblad 't Pallieterke

OPINIE. Jurgen Ceder: “Verbied mobieltjes op de scholen”

Jurgen Ceder

Technologische vooruitgang heeft al vaak verontrust. In de meeste gevallen bleek de vrees onterecht. Denk maar aan vaccins, genetisch gemanipuleerde gewassen of kernenergie, die uiteindelijk allemaal onze levens verbeterd hebben. Misschien is er nu wel meer aan de hand. Het schadelijke effect van de verslaving van kinderen aan mobieltjes en sociale media is stilaan een ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen