Exclusief voor abonnees

BBC-baas wil ook al eens een rechtse grap op tv

Filip Van Laenen

De BBC ligt de laatste tijd regelmatig onder vuur. Eerder deze zomer was er al een poging tot censuur van een oude aflevering van Fawlty Towers, en onlangs was er nog de controverse rond nationale liederen op de Proms, zoals Land of Hope and Glory. In beide gevallen kreeg de Britse omroep eerst voorzichtig applaus ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Filip Van Laenen (°1972, Bonheiden) studeerde burgerlijk ingenieur elektrotechniek en computerwetenschappen. Vandaag is hij Chief Architect bij een IT-bedrijf in Noorwegen. Filip tracht partijpolitieke dynamiek te begrijpen en volgt Scandinavië en technologie-innovaties op de voet. Grote fan van de kosmos.

Delen