Exclusief voor abonnees

Theo Schetters: “Het is wel vreemd dat men nu stelt dat alleen door vaccinatie groepsimmuniteit zou kunnen ontstaan”

Alain Grootaers

“Ik ben van de generatie die nog mensen kent die de gevolgen dragen van kinderverlamming. Het poliovaccin is zeer effectief en het is geweldig dat men dat ook gebruikt. Maar iedereen vaccineren met het coronavaccin is in mijn optiek helemaal niet nodig. Als je ziet dat de IFR (infection fatality rate, het percentage overlijdens t.o.v. ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Alain Grootaers is één van de nieuwste columnisten op PAL NWS. Bij het grote publiek is hij vooral bekend van TV programma's als De Rechtvaardige Rechters of als de eerste Slimste Mens ter Wereld (2003). Als journalist verdiende deze duizendpoot zijn sporen bij bladen als Panorama, P-Magazine en Ché.

Delen