Nickelodeon confronteert kinderen met zingende transgender in ‘Pride-muziekvideo’

Screenshot: Nickelodeon/Twitter.

Cultuuroorlog

Nickelodeon confronteert kinderen met zingende transgender in ‘Pride-muziekvideo’

Kristof Luypaert

Kinderzender Nickelodeon confronteert in een nieuwe muziekvideo de jonge kijkers met een zingende transgender in een ‘Pride-muziekvideo’. Hij/Zij zingt over de LHBTQI+ beweging. Al zingend wordt de kinderen uitgelegd wat de kleuren betekenen. Ook het symbool van de Black Lives Matter beweging wordt in de video verwerkt.

https://twitter.com/samuelstwiets/status/1402387452124348420?s=20

De Amerikaanse mediaondernemer Seth Dillon, hoofd van een satirische website, roept via Twitter zijn volgers op aan Nickelodeon te vertellen wat zij van de video vinden.

In de video gaat het als volgt: “Filling you with pride, showing who you are on the inside” over de Pride-vlag. “Vervul jezelf met trots, laat zien wie je van binnen bent”.

Wat hij er zelf van vindt laat Dillon blijken in een andere tweet. “Als @Nickelodeon iets had gepost dat de LGBTQ-gemeenschap – of de zwarte gemeenschap – van streek maakte, zou slechts een handvol klachten tot een onmiddellijke publieke verontschuldiging hebben geleid. Ze zouden hebben gekropen en gezworen het beter te doen. Hoe heet dat voorrecht?

“Nickelodeon is een gedegenereerd propagandakanaal dat communisme promoot”

De reacties op zijn oproep variëren van uiterst afwijzend tot verwijtend richting Dillon om dat hij nog maar de vraag durft stellen.

Een Twitteraar zegt alvast dat zijn kinderen niet mogen kijken.

“Nick was mijn jeugd en ik heb zoveel goede herinneringen aan het kijken naar je shows. Ik kan niet geloven dat het nu is veranderd in een gedegenereerd propagandakanaal dat het communisme promoot en kinderen een agenda oplegt. Als ik kinderen heb, kijken ze niet”

Nog iemand anders noemt het ‘obsceen’.

Nickelodeon, dit is obsceen. Laat kinderen kinderen zijn, ze moeten niet kennismaken met seksuele thema’s op een tekenfilmnetwerk. Jullie dringen binnen in het rijk dat terecht aan de ouders toebehoort. Maar ik kan me voorstellen dat jullie dit weten, anders had je geen man in een jurk gehad die danste en zong

Samuel Jong (FvD): “Kinderen worden gehersenspoeld”

Een Nederlandse politieke medewerker van Forum voor Democratie, Samuel Jong is alvast niet opgezet.

“Vroeger keek ik gewoon Rocket Power op Nickelodeon,” aldus Jong. Tegenwoordig zenden ze blijkbaar alleen nog genderideologie en neomarxisme uit. Kinderen worden gehersenspoeld. Wij moeten hier een in de Europese beschaving geworteld alternatief tegenover zetten. Niet klagen, maar bouwen.”

Ook in een andere video van 28 mei 2021 trekt Nickelodeon volop de de kaart van diversiteit en verschijnt een gelijkaardig figuurtje in de cartoon.

“It’s the Blue’s Clue’s And You Pride Parade and we need you to sing-along as the ‘Families Go Marching’ proudly!”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Kristof Luypaert (1976) is criminoloog (UGent). Als ex-politiecommissaris en onderzoeksjournalist volgt hij de thema's justitie, politie, misdaad en criminaliteit op de voet. Ook het leven in en rond de Wetstraat kent nog weinig geheimen voor hem.

11 gedachten over “Nickelodeon confronteert kinderen met zingende transgender in ‘Pride-muziekvideo’”

  1. Er is een grens, en deze is nu zwaar overschreden. Dit is kinderen terroriseren en neigt naar visuele kindermishandeling…
    Wanneer word er een halt geroepen aan deze waanzin!!!

  2. Kinderen moeten niet blootgesteld worden aan zo’n monsterachtige figuur in deze rare actie. Toen ik nog zeer jong was heb ik jarenlang nachtmerries gehad als gevolg van de reclame filmpjes van Witte Reus waspoeder.

  3. Eén van de factoren die leiden tot de ondergang van een beschaving is decadentie. In deze tijden van politiek correcte terreur en vooral toenemende woke waanzin wordt deze factor meer en meer determinerend. Geleerden zullen binnen 100 jaar hier zeker op wijzen.

  4. kinderen zijn niet slimmer dan je denkt, ze zijn beïnvloedbaarder dan je denkt. Zie maar eens naar betogingen waar kinderen in meelopen. Als kinderen opkijken naar hun ouders (de meesten wel) dan zeggen die juist wat hun ouders hebben voorgezegd.

  5. Als je zelf geen kinderen hebt, beter zwijgen. Indien wel, hoop ik dat ze er zo bijlopen. Benieuwd wat de pestkoppen op school van die marginalen zullen vinden…

Plaats een reactie

Delen