BRUSSELS, BELGIUM - OCTOBER 29 : Press conference of Tinne Van der Straeten (Groen), Energy minister on her plan for Green hydrogen for a clean industry. Press conference pictured on OCTOBER 29, 2021 in Brussels, Belgium, 29/10/2021 ( Photo by Philip Reynaers / Photonews

Exclusief voor abonnees

Absurd! Overheid bouwt gascentrales, burger mag niet meer verwarmen met gas

Jurgen Ceder

Econoom Geert Noels schreef deze week op Twitter: “Gezinnen moeten van het gas af, om op elektriciteit op te warmen, waar de overheid op gas overschakelt. Deze Belgische logica verklaart ook waarom u de hoogste belastingen ter wereld betaalt.” Het Vlaamse klimaatplan illustreert inderdaad perfect hoe surrealistisch het klimaat- en energiebeleid in dit land is ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen