Exclusief voor abonnees

Theo Francken en Peter Buysrogge (N-VA): “De NAVO is onze beste veiligheidsgarantie, vandaag de enige ook”

Michaël Vandamme

Sommige dingen kunnen met een eenvoudige duidelijkheid gesteld worden: Theo Francken en Peter Buysrogge zijn atlantici en pleitbezorgers van de NAVO. Niet als een fetisj, maar omdat ze geloven dat de NAVO een uniek instrument is om de westerse waarden te beschermen en uit te dragen. Naar aanleiding van het boek dat ze erover samenstelden ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Michaël Vandamme (°1974, Brussel) is medewerker aan de rubrieken Buitenland en Geopolitiek. Hij studeerde rechten, filosofie en internationale betrekkingen. Beroepshalve is hij redacteur en voormalig hoofdredacteur van een aantal vakbladen.

Delen