Weyts investeert deze zomer 31 miljoen euro in scholenbouw

Ben Weyts. Photo News

PAL CAST

Een Kwestie van Geloof #8 – Darya Safai over gevaar van islamisme, feminisme en woke gedachtegoed

Stijn Derudder

De achtste aflevering van ‘Een Kwestie van Geloof’, de wekelijkse podcast van PAL CAST, het podcastkanaal van PAL NWS en ‘t Pallieterke, is vanaf nu beschikbaar. In deze aflevering heeft gastheer Stijn Derudder het met N-VA-Kamerlid Darya Safai over het gevaar van het islamisme, over feminisme en over het woke gedachtegoed. Ook het zoroastrisme, vrouwelijkheid en vrijheid komen aan bod.

Op 29 maart was er de kwalificatiewedstrijd Iran-Libanon voor het FIFA WK voetbal. Dat was dus in Iran en vrouwen werden verboden om het stadion binnen te gaan. Meer nog, er werd geweld gebruikt en sommige vrouwen kregen pepperspray in hun ogen. N-VA-Kamerlid Darya Safai komt al jarenlang op voor de Iraanse vrouwen en voor vrouwenrechten in het algemeen. We vroegen haar mening over dat incident.

‘Een Kwestie van Geloof’ is te beluisteren via uw vertrouwde podcast-app of op palcast.be.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

3 gedachten over “Een Kwestie van Geloof #8 – Darya Safai over gevaar van islamisme, feminisme en woke gedachtegoed”

  1. Deze dame heeft gelijk. Vanmorgen hoorde ik Kitir van Vooruit een lans breken voor de Palestijnen. Moeten die Palestijnen dan niet eerst voldoen aan de LGBTQ-etc.. voorwaarden om door Vooruit te worden geholpen?

Plaats een reactie

Delen