PAL EROP #10: Vlaanderen moet Vlaams blijven volgens Abou Jahjah

Dyab Abou Jahjah. Photo News

PAL CAST

PAL EROP #10: Vlaanderen moet Vlaams blijven volgens Abou Jahjah

Stijn Derudder

Vlaanderen moet Vlaams blijven volgens Dyab Abou Jahjah, de Belgische federale regering dumpt oude medicijnen in Oekraïne, de Europese Commissie luidde de alarmbel over de Belgische economische situatie en u hoort ook bokslegende Freddy De Kerpel in PAL EROP #10, met gastheer Stijn Derudder.

Dyab Abou Jahjah heeft een nieuw boek geschreven, ‘De Verlichting onder vuur’. Daarin rekent hij af met woke, islamisme en extreemrechts. De gewezen frontman van de Arabisch-Europese Liga mengt zich in het identiteitsdebat en neemt geen blad voor de mond. Hij vindt dat “de identiteit van Vlaanderen Vlaams moet blijven”.

De Belgische federale regering blijft telkens maar weer verbazen. De regering-De Croo dumpte oude medicijnen in Oekraïne, schond daarbij ook nog eens internationale richtlijnen en deed alsof ze daarmee Oekraïne hielp.

De Europese Commissie luidde maandag de alarmbel over de onrustwekkende economische situatie van België. De Belgische inflatie, het begrotingstekort, de overheidsschuld en de loonkosten zijn bij de hoogste van Europa.

Vorige week trok journalist Wouter De Paepe naar het Gents Boksgala. Daar sprak hij met bokslegende Freddy De Kerpel, onder andere over de huidige toestand van het Belgische boksen.

Verder komen ook nog een resem andere onderwerpen aan bod zoals bijvoorbeeld de communautair getinte OCMW-uitgaven, Finland en Zweden die willen toetreden tot de NAVO, de top van Black Lives Matter die gedoneerd geld gebruikt om zichzelf te verrijken en Viktor Orban die waarschuwt voor de zelfmoord van het Westen door omvolking.

De podcast is te beluisteren op onder andere Spotify, Apple Podcasts, YouTube en via palcast.be.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

Plaats een reactie

Delen