Een Kwestie van Geloof #28: Woke in de kerk van het VK - deel 3

Illustratiebeeld. Shutterstock

PAL CAST

Een Kwestie van Geloof #23: Pakistaanse moslims verkrachten Britse meisjes – deel 2

Stijn Derudder

Recent is er een grootschalig rapport gepubliceerd over het seksueel misbruik van jonge meisjes door Pakistaanse moslims in onder andere het Britse Telford. Journaliste Sonja Dahlmans heeft daarover een uitgebreid verslag gemaakt. Deel 2 is nu beschikbaar.

De seksuele uitbuiting en het seksueel geweld dat jonge Britse meisjes moeten ondergaan door Pakistaanse ‘grooming gangs’ in Telford, Rotherham en Oldham is al decennialang aan de gang. Al in de jaren ’70 waren deze verschrikkelijke wantoestanden bezig.

“Aziatische mannen”

Derudder en Dahlmans bespreken wat de autoriteiten bedoelen wanneer ze het hebben over “Aziatische mannen” en waarom ze die op die manier omschrijven. In het rapport is ook te terug te vinden hoe die ‘grooming gangs’ te werk gingen en waarom die praktijken zolang verzwegen werden door de Britse autoriteiten.

Sonja Dahlmans bespreekt uitvoerig wat de reacties waren van slachtoffers, ouders van slachtsoffers, van politie en van politici. Daaruit blijkt onder andere dat sommige slachtoffers wel degelijk bevestigen dat er een islamitisch-religieuze component is aan de seksuele uitbuiting en het seksuele geweld.

Wereldwijd probleem

Ten slotte blijkt nog maar eens heel duidelijk dat de factor islam nog steeds (te veel) verzwegen wordt en de “elephant in the room” is. Dahlmans plaatst dan ook dit hele gebeuren in een bredere, internationale context waarbij duidelijk blijkt dat islamitisch seksueel geweld en seksuele uitbuiting een wereldwijd probleem is.

De nieuwste ‘Een Kwestie van Geloof’ met gastheer Stijn Derudder en journaliste en theologe Sonja Dahlmans is nu te beluisteren op onder andere Spotify, Apple Podcasts, YouTube en palcast.be.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

4 gedachten over “Een Kwestie van Geloof #23: Pakistaanse moslims verkrachten Britse meisjes – deel 2”

  1. Inderdaad, het is nog niet zo lang geleden dat aan het licht kwam dat een Pakistaanse bende in de Engelse stad Rochdale jarenlang meer dan duizend Engelse meisjes (waaronder heel wat minderjarigen) in de prostitutie had kunnen dwingen zonder dat de politie, die hiervan wist, iets durfde ondernemen. De schrik om van racisme te worden beticht had haar letterlijk verlamd. Zoiets zou gewoon ondenkbaar moeten zijn, maar is te wijten aan de hypergevoeligheid voor racisme die zich via onze maatschappij heeft meester gemaakt. Immigranten uit het Midden-Oosten hebben enorme netwerken van grooming-bendes opgezet in het VK. Deze bendes rekruteren meisjes vanaf 11 jaar om het leven van seksuele slavernij binnen te gaan. Als de immigratie op deze manier doorgaat, zal de westerse samenleving door enorme aantallen worden vernietigd. Velen in het Westen beginnen te beseffen dat ze langzaamaan levend worden gekookt door immigratiebeleid dat hen en hun manier van leven probeert te vervangen. Weerstand tegen deze geplande culturele verandering is onvermijdelijk.

  2. Gezien de eindeloze instroom van jonge moslim mannen in heel Europa is het krankzinnig om te denken dat dit alleen in het VK gebeurt. Dit zal ongetwijfeld ook in Vlaanderen gebeuren. Of het onder de radar gebeurt of het wordt actief bestreden zal het volk nooit te weten komen om dezelfde reden dat het decennia heeft kunnen doorgaan in het VK. Ter groter glorie van het multicul dogma natuurlijk. Jonge blanke meisjes zijn een meer dan acceptabele kost voor extreem links als men bruin en zwart maar een hand boven het hoofd kan houden

  3. Om kotsmisselijk van te worden! 🤮🤮🤮. Waarom komen mensen hier niet tegen in opstand??? Waarom zijn wij allemaal zo’n makke schapen? WANNEER IS HET OOIT GENOEG???? 🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡

Plaats een reactie

Delen