Rousseau moet Dossinkazerne bezoeken na racistische uitspraken tegenover Roma

Rousseau moet Dossinkazerne bezoeken na racistische uitspraken tegenover Roma. Photonews

Cultuuroorlog

PETA Duitsland roept vrouwen op om geen seks te hebben met vleesetende mannen

Simon Segers

Een vertegenwoordiger van de Duitse afdeling van dierenrechtenorganisatie PETA, die pleit voor vleesvrije eetgewoontes, heeft opgeroepen tot een seksuele drooglegging van carnivore mannen.

Volgens de organisatie dragen mannen 41 procent meer bij aan de klimaatverandering dan vrouwen. Zij zouden namelijk meer met de auto rijden en verzot zijn op biefstuk, karbonades en rookworsten. Campagneleider Daniel Cox, volgens Bild een radicale dierenrechtenactivist, hoopt dat vrouwen hun steentje bijdragen in de strijd tegen “vaders in de buitenwijken die barbecuetangen hanteren en sissende worsten van 70 eurocent op de grill leggen”. Concreet hoopt hij dat die mannen dankzij een seksstaking onder druk kunnen gezet worden om over te stappen op een plantaardig dieet.

Vleestaks voor mannen

Cox is eveneens van mening dat die carnivore mannen het toch niet verdienen om zich voort te planten. “En elk niet-geboren kind bespaart 58,6 ton CO2-equivalenten per jaar”, aldus de activist. Verder presenteerde hij het idee van een vleestaks van 41 procent voor mannen. Politica Dorothee Bär (CSU) vindt deze uitspraken erg cynisch. “Voor wie, als het niet onze kinderen zijn, redden we het klimaat? Kinderen opzadelen met schadelijke CO2 is weerzinwekkend. Vooral omdat zij de klimaatbeschermers van de toekomst zijn!”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

16 gedachten over “PETA Duitsland roept vrouwen op om geen seks te hebben met vleesetende mannen”

  1. Telt dit ook voor de miljoenen moslim kansparels die Merkel binnenliet en nu binnenkomen,maar die geen varkensvlees lusten?! Ze zijn wel verzot op Duits vrouwelijk schoon en gaan verkrachting niet uit de weg?

  2. 🤣🤣🤣Als we denken dat het niet meer erger kan is er toch altijd nog iemand met een overtreffende trap. Vrouwen die geen stukske vlees in hun mond willen moet ik niet hebben😜,buiten ermee! Enne, btw, dat dien cox zen tong er dan maar uitsnijd hé, das ook vlees👅.

  3. Keigoed idee, ik vind ook dat die vrouwen zich moeten onthouden. Des te sneller sterven ze uit en kunnen we weer normaal tafelen in restaurants zonder volwassen kinderen bij te hebben die hun bord niet leeg eten. Merci om openlijk te zeggen dat je denkt dat vrouwen relaties moeten leiden en mannen moeten zeggen wat ze moeten doen. Merci om openlijk te zeggen dat de meiden van Peta nog nooit een partner hadden waarbij ze hem achterna zaten, hem 3 keer per dag belden om zijn stem te horen en in zijn armen sprongen wanneer die thuis kwam. Het vertelt ons mannen dat ze voor de verkeerde redenen in relaties zitten. Zijn er nog vrouwelijke vrijwilligers die graag gekielhaald willen worden door Peta? Tis de moment om dapper te zijn e. You go girls.

  4. Ik zou evenmin voor geen geld met een vegetarische vrouw naar bed gaan. Uitgemergeld met enkel vel en benen, en 3x daags pilletjes slikken om hun tekorten aan te vullen. Geef mij maar een echte vrouw, met zelfs hier en daar wat teveel aan, die evengoed kan genieten van een lekker stuk vlees of vis op haar bord.

  5. Als die konijnenvoeder vretende veganisten (neen geen “vaginaisten”) weigeren vlees te consumeren zullen ze ook geen fellatio willen doen, dus negeren……Naar verluidt doet konijnenvoeder na vertering konijnenkeutels leggen, die lucratief als “hoestbonbons” kunnen vesjacherd worden.

Plaats een reactie

Delen