Exclusief voor abonnees

Pieter Van Berkel: “Logica speelt geen rol in Belgische beleidsoverwegingen”

Pieter Van Berkel

Een nieuw boek van Barbara Pas en Lode Vereeck hoopt de transfers van Vlaanderen naar Wallonië opnieuw onder de aandacht te brengen, maar de transfers zijn niet het enige voorbeeld van misplaatste solidariteit in dit absurde land. In de politieke arena was het de laatste jaren behoorlijk stil rond de transfers van Nederlandstalig naar Franstalig ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen