Exclusief voor abonnees

Wallonië steeds sneller aan de rand van de afgrond

Drieu Godefridi

Toen Bart De Wever in de media de Waalse begrotingssituatie durfde te vergelijken met die van Griekenland, antwoordde de Waalse minister van Begroting dat deze vergelijking “grotesk” was. In mei 2022 zou Zijne Excellentie Di Rupo nog kunnen verklaren dat “de Waalse schuld is gestopt en zelfs verminderd”, zonder dat een Waalse journalist dat tegenspreekt; ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Drieu Godefridi is ondernemer en essayist. Hij heeft een dozijn essays gepubliceerd, waaronder De Groene Utopie, dat in een dozijn talen is vertaald. Hij levert regelmatig bijdragen aan het Gatestone Institute (New York), 't Pallieterke, Atlantico (Parijs), Contrepoints, Dreuz en Pan (Brussel).

Delen