Exclusief voor abonnees

Conservatief magazine verdwijnt uit de (Britse) winkelrekken

Piet Van Nieuwvliet

Dat het gezaghebbende conservatieve magazine The European Conservative het aandurfde in zijn jongste uitgave bedenkingen te formuleren op de propagatie van LGBTQ-gedachtegoed in scholen, was voldoende reden voor WHSmith, de belangrijkste tijdschriftenhandel in het Verenigd Koninkrijk, om het driemaandelijkse tijdschrift uit de winkelrekken te verwijderen. De Grieks-Britse dramaturg Alexi Kaye Campbell en zijn partner, theaterdirecteur ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen