Exclusief voor abonnees

Jurgen Ceder: “Stop de paniekzaaierij rond het klimaat”

Jurgen Ceder

Donderdag hebben klimaatactivisten nog eens kustwerken geviseerd. Deze keer was het schilderij ‘Meisje met de Parel’ van Vermeer het slachtoffer. Een Belgische militant had er zich aan vastgelijmd. Dit soort acties vindt nu meer en meer plaats in heel Europa. Het klimaatactivisme radicaliseert en het is perfect voorspelbaar dat de acties nog intensiever zullen worden. ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen