Exclusief voor abonnees

Lexicon van de politiek: “Hernieuwbaar”

Jurgen Ceder

Waaraan denkt u als u het begrip ‘hernieuwbare energie’ hoort? Zonne- en windenergie waarschijnlijk? Misschien ook waterkracht? Fout. Dan kent u de voornaamste hernieuwbare energiebron niet. Klimaatrealist Bjorn Lomborg postte deze week op zijn Facebookpagina een overzicht van het gebruik van ‘hernieuwbare’ energiebronnen over de wereld, zoals die zijn berekend door het Internationaal Energie Agentschap. ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen