PAL CAST

PAL CAST: Boekvoorstelling ‘Safari Eurabia’ met Arthur Van Amerongen en islamkenner Wim van Rooy

Stijn Derudder

‘Safari Eurabia’, het nieuwste boek van onze Nederlandse columnist en auteur Arthur Van Amerongen, werd onlangs voorgesteld in Antwerpen. Het boek is de opvolger van zijn spraakmakende bestseller ‘Brussel Eurabia’.

De boekvoorstelling werd georganiseerd door het Hertogfonds en Vlaams Parlementslid voor Vlaams Belang Sam van Rooy zorgde voor de inleiding. Zijn vader en auteur Wim van Rooy was de moderator van het panelgesprek, met Van Amerongen en Nederlandse rechtsgeleerde en FvD-lid Paul Cliteur. We spraken met Arthur Van Amerongen en Wim van Rooy.

Beluister hieronder, via palcast.be of via uw favoriete podcastapp het volledige gesprek met Van Amerongen en Van Rooy.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

Plaats een reactie

Delen