Exclusief voor abonnees

Woke van de week: Nationalisme is transfoob

Pieter Van Berkel

Vorige week zondag verzamelden een driehonderdtal personen in Brussel om te betogen voor “meer rechten en meer respect” voor transgenders en intersekse (in een niet zo ver verleden bekend als ‘hermafrodiete’) mensen. De genderfluïde betogers hadden ook een heel eisenpakket klaar. Volgens de betogers gaat niet alleen transfobie, maar ook “interfobie” in stijgende lijn. De ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen