Ook in 2022 was premier De Croo te gast in Davos (Photonews)

Exclusief voor abonnees

Deze week vergadert de stam der Davos-mensen

Jurgen Ceder

De groten der aarde zijn sinds maandag weer neergestreken in Davos voor de conferentie van het Wereld Economisch Forum (WEF). Nadat ze uit hun privéjets zijn gestapt, worden de 3.000 deelnemers met limousines naar hun hotels gebracht. Vandaar zullen ze pendelen tussen hoorzittingen over ‘inclusieve klimaatactie’, cocktailfeestjes, toespraken over ‘raciale gelijkheid door zwarte innovatie’ en ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen