Jacinda Ardern (Photonews)

Exclusief voor abonnees

Jacinda Ardern en de flop van het ‘empathisch leiderschap’

Jurgen Ceder

Het ontslag van een premier van Nieuw-Zeeland was nooit groot nieuws bij ons. Het land telt minder inwoners dan Vlaanderen en ligt, letterlijk zelfs, heel ver van ons bed. Bij het onverwachte ontslag van Jacinda Ardern was dat vorige week anders. Zij kwam een jaar na Trump aan de macht en werd er op alle ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen