Rik Torfs: "Als u zich continu schuldig wil voelen, hoeft u enkel elke dag De Standaard te lezen"

Rik Torfs

PAL CAST

PAL CAST. Rik Torfs: “Het verlies van aandacht voor het religieuze leidt tot het verabsoluteren van concrete issues, zoals klimaat of racisme”

Stijn Derudder

Rik Torfs lijkt constant in de media aanwezig te zijn dankzij zijn vele tweets en alle reacties die hij daarop krijgt. Maar nu is hij ook in alle mainstreammedia alomtegenwoordig naar aanleiding van ‘Tijdgeest’, zijn nieuwste boek dat werd uitgegeven door Ertsberg.

We spraken met de oud-senator over onder andere vrijheid, overheid, extreemrechts, de Kerk en conservatieve moslims. En nog over veel, véél meer trouwens, wat u ook allemaal kan horen in dit zeer uitgebreid interview.

Beluister hieronder het gesprek met Rik Torfs, surf naar palcast.be of zoek op Spotify of Apple Music naar ‘PAL CAST’.

Lees hier het volledige interview met Rik Torfs:

https://redactie.palnws.be/2023/02/rik-torfs-mensen-labelen/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

2 gedachten over “PAL CAST. Rik Torfs: “Het verlies van aandacht voor het religieuze leidt tot het verabsoluteren van concrete issues, zoals klimaat of racisme””

  1. Inderdaad, verlies van het Religieuze doet een spiritueel vacuüm ontstaan dat wordt opgevuld met de drie modische kernwoorden uit het woke woordenboek ; “racisme, discriminatie, diversiteit”. Met deze drie hebt u altijd prijs in de politiek-correcte woke tombola, succes verzekerd !

Plaats een reactie

Delen