Sammy Mahdi (Belga)

Binnenland politiek

PAL CAST. Sammy Mahdi: “Geen enkele Vlaming begrijpt waar de groenen mee bezig zijn”

Stijn Derudder

Vlak voor Valentijnsdag lijkt een verstandshuwelijk tussen N-VA en cd&v verder weg dan ooit. De recente demarche van N-VA-voorzitter Bart De Wever veroorzaakt wrevel bij cd&v-voorzitter Sammy Mahdi.

In een interview met De Tijd bepleitte De Wever een extralegale staatshervorming en wenste coalitiepartners cd&v en Open Vld een “ongelofelijke afstraffing” toe. Ook in het stikstofdossier staan N-VA en cd&v lijnrecht tegenover elkaar. Daardoor moet de Vlaamse regering de komende weken in een gespannen sfeer op zoek gaan naar een krokusakkoord. Onze journalist Anton Schelfaut sprak met cd&v-voorzitter Sammy Mahdi.

Beluister hieronder de podcast, surf naar palcast.simplecast.com of zoek naar ‘PAL CAST’ op Itunes of Spotify.

Lees hier het volledige interview met Sammy Mahdi:

https://redactie.palnws.be/2023/02/sammy-mahdi-voorzitter-cdv-geen-enkele-vlaming-begrijpt-waar-de-groenen-mee-bezig-zijn/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

6 gedachten over “PAL CAST. Sammy Mahdi: “Geen enkele Vlaming begrijpt waar de groenen mee bezig zijn””

  1. Mahdi, ge zou beter eerst in eigen rangen grote kuis houden en corrupte katrien schryvers uit zoersel buitensmijten maar ja, ons kent ons, ook bij corrupt justitie. Ik had alle cvp’ers de bewijzen van haar valsheid in geschrifte (3X), illegale en valse retributies uit te schrijven en pesten, vooral pesten.

Plaats een reactie

Delen