Huis van Afgevaardigden opent impeachmentonderzoek naar Biden | PAL TWEETS

Biden zou volgens de Republikeinen zijn contacten misbruikt hebben om zijn zoon Hunter te helpen. Photonews

Binnenland politiek

“Ecolo laat het cordon sanitaire sneuvelen” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


20/06/2023 – 12:00

Het cordon sanitaire, in Wallonië nog strenger dan in Vlaanderen, stelt dat er op geen enkele manier mag samengewerkt worden met het Vlaams Belang. Volgens N-VA-Kamerlid Tomas Roggeman doet Ecolo dat nu wél, door de uitgestoken hand van Vlaams Belang te gebruiken om het quorum te halen voor de behandeling van het wetsontwerp van minister Gilkinet.


Vorige PAL Tweets

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




1 gedachte over ““Ecolo laat het cordon sanitaire sneuvelen” | PAL Tweets”

  1. Blijkbaar is Georges Gilkinet intelligenter dan Theo Francken. Trouwens als ik Theo op televisie op een hypocriete manier hoor de Rechten van de Mens misbruiken, om het Vlaams Belang te kunnen stigmatiseren, denk ik daarbij onwillekeurig aan dezelfde abjecte technieken die de nazis gebruikten om de joden te demoniseren. Die Fascistoïde trekken van Theo besmetten gans de N-VA.

Plaats een reactie

Delen