Paul Magnette: "PS is meer dan ooit grote arbeiderspartij" | PAL X

Paul Magnette. Belga

Binnenland politiek

Paul Magnette: “PS is meer dan ooit de grote arbeiderspartij” | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


04/09/2023 – 17:22

PS-voorzitter Paul Magnette heeft afgelopen weekend een toespraak gegeven op het zomercongres van zijn partij in Bergen. Daarin klopte de Franstalige socialist zich op de borst dat in België nog nooit meer jobs gecreëerd zijn dan sinds het aantreden van partijgenoot en minister van Werk Pierre-Yves Dermagne het geval is. “De PS is meer dan ooit de grote arbeiderspartij”, concludeerde Magnette in een bericht op X, het voormalige Twitter.

Enkele opmerkzame gebruikers van het socialemediaplatform merkten fijntjes op dat de werkloosheidsgraad bij Waalse mannen al enkele kwartalen op rij aan het stijgen is en in het eerste kwartaal van 2023 6,4 procent bedroeg. Bovendien stijgt in België de werkloosheidsgraad enkel in Wallonië, zo blijkt volgens hen uit cijfers van het Belgische statistiekbureau Statbel.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




5 gedachten over “Paul Magnette: “PS is meer dan ooit de grote arbeiderspartij” | PAL X”

  1. PS grote arbeiderspartij? Waarom betaalt het plebs relatief meer belastingen dan politici, CEO’s, bankiers etc…Om niet te spreken over overheidsdiefstallen op successierechten, kadaster > onroerende belasting op 1 ste woning. In alle geledingen van de maatschappij worden de arbeiders van hun vruchten verdiend met hard labeur bestolen door het kaviaar socialisme en liberalisme.Begin alvast te besparen op de exorbitante inkomens van de politiek en andere grootverdieners. Waarop wachten de kaviaar-socialisten om de energieprijzen te plafoneren voor de gepensioneerden?

  2. Dude, dit is niet zomaar incompetentie. Dit is incompetentie, de onwil om verantwoordelijkheid te nemen en gaslighting van het kiezerspubliek gesteund door een mediakartel dat de PS leugens de loop laat.

Plaats een reactie

Delen