Nieuwe staatsbon beduidend minder populair

Vincent Van Peteghem. Photonews

Binnenland politiek

Islamitische organisaties vechten EVRAS aan | PAL X

PAL

X is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


03/10/2023 – 12:00

Zeven islamitische verenigingen en de Coördinatieraad van de islamitische instellingen van België (CIB) trekken naar het Grondwettelijk Hof tegen de EVRAS-gids. In een decreet van de Franse gemeenschapsregering werd besloten om dat lessenpakket op te nemen, tot onvrede van verschillende islamitische groepen.


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/09/500-000-kinderen-lopen-risico-op-armoede-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




11 gedachten over “Islamitische organisaties vechten EVRAS aan | PAL X”

  1. Wat een bende hypocrieten die islaMIETJES, zelf huwelijken ze hun kindmeisjes uit aan 70 jarige vetzakken net zoals hun profeet Aïsha huwde op heer zevende en het huwelijk nuttigde op haar negende, een reglrechte pedofiel die profeet, ze zouden beter zwijgen die moordenaars.

  2. Wat dat klote moslim wijf op haar pancarte etaleert: “Nos emfamts c’ est mes tresors” Zou moeten zijn: ” Nos enfants, ce sont nos trésorts”. Zelfs dat kan die kopvod niet correct schrijven. Laat staan dat ze het “Vlaams” machtig is en Vlamingen apprecieert. Terwijl Vlaanderen hun subsidieert. Op die pancarte zou moeten staan: ” Onze profeet, Mohamed, was een pedofiel, die zijn jongste, zeven- jarige bruid, Aisha, verkrachtte op haar negende verjaardag”.

  3. Wij hebben hen hier niet gevraagd. Als het hen niet aanstaat zoals wij hier leven en de wetten maken dan hebben ze alle vrijheid om terug te keren naar waar de Islam regeert.

  4. Stel dat we de allochtonen terugsturen, wie gaat dan hun jobs doen waarvoor niet-werkwillige Belgen en Vlamingen bedanken? Heeft u bv een idee over het aantal verpleegsters en verzorgers van vreemde rassen die in België actief en verdienstelijk zijn? Competente verpleegsters, Belgische en van vreemde origine, die o.m., bij het Wit/geel kruis werken tot algemene tevredenheid van de patiënten. Er bestaan geen etnische burgergrenzen. Dus genieten zijn conform onze grondwet over de vrije meningsuiting.
    In totalitaire regimes (Rusland) moet iedereen zwijgen net als de leden en verkozenen van N-VA. Weet ik als ervaringsdeskundige.

  5. Heeft u, bij voorbeeld, een idee over het aantal verpleegkundigen en verzorgers, van vreemde rassen, die in België actief en “verdienstelijk” zijn, wie niet eens verstaan, wat een patiënt bedoelt met : ” ik heb in mijn broek gescheten en ik moet worden ververst” ?

Plaats een reactie

Delen