Joe Biden en "Vladimir" Zelensky. Photo News

Exclusief voor abonnees

Dalende steun voor Oekraïne in de VS

Wim Vanraes

Er is wat aan het verschuiven wat de oorlog in Oekraïne betreft. Op 4 november berichtte CNN, heus geen ‘Russische propagandamachine’, dat het niet goed gaat voor Zelensky. Presentatrice Abby Phillip vertelde hoe in een artikel van Time Magazine een adviseur van Zelensky het volgende zei: “Zelensky houdt zichzelf voor de gek. Er zijn voor ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wim Vanraes (°1980, Sint-Niklaas) is getrouwd met een Amerikaanse en woont al bijna 20 jaar in New Jersey, VS. Van opleiding archeoloog, werkt Wim als leerkracht geschiedenis en klassieke literatuur, als professionele vertaler en als redacteur bij PAL NWS. Wim legt zich toe op nieuws uit de VS, geopolitieke ontwikkelingen, geschiedenis en religie, en heeft een kritische kijk op ‘woke’.

Delen